Analytics-rapporten

Zoekwoordoptimalisatie is het onderzoeken, analyseren en selecteren van de beste zoekwoorden om gekwalificeerd verkeer van zoekmachines naar uw website te halen.

Zoekwoordoptimalisatie is een cruciale stap in de beginfase van zoekmachine marketing, zowel voor betaald als organisch zoeken. Als u slecht werk doet bij het selecteren van uw sleutelwoorden, zijn al uw volgende inspanningen tevergeefs. Het is dus van cruciaal belang om optimalisatie van zoekwoorden goed te doen.

Transparant Website analyse ! het testen en analyseren van de prestaties van een website met betrekking tot SEO.

Elke site kan profiteren van een vorm van website analyse als de resultaten vervolgens worden gebruikt om deze te verbeteren. Bijvoorbeeld door de paginagrootte een bestemmingspagina met veel verkeer te optimaliseren voor meer conversies.

Wij helpen u ermee Consumentengedrag! de studie van hoe individuele klanten, groepen of organisaties ideeën, goederen en diensten selecteren, kopen, gebruiken en weggooien om aan hun behoeften en wensen te voldoen. Het verwijst naar de acties van de consumenten op de markt en de onderliggende motieven voor die acties.