AMAZON, EBAY, BOL E-COMMERCE

 

 

Ik wil verkopen op Amazon, ik heb hulp nodig bij het bouwen van mijn Amazon Shop. Amazon breidt zijn leidende positie in e-commerce gestaag uit. Meer en meer fabrikanten en verkopers bieden hun producten aan via Amazon om te profiteren van dit enorme verkooppotentieel.

De toenemende concurrentie dwingt Amazon-verkopers intensiever om te gaan met Amazon en zijn kansen als marketingkanaal.

Ik wil verkopen op Bol.com, ik heb hulp nodig bij het bouwen van mijn Bol.com Shop. Bol.com is de toonaangevende online marktplaats voor boeken, elektronica, thuis en wonen, lifestyle en speelgoedcategorieën in Nederland.

 

Sale (NL)Sale (NL)

 

Met 11 miljoen producten is bol.com de grootste online marktplaats in Nederland en België. 6,4 miljoen actieve klanten en meer dan 1 miljoen bezoekers per dag zorgen voor een overtuigend argument: bol.com, opgericht in 1999, is een van de populairste online winkels in Nederland en België. Meestal wordt de dagelijkse gang van zaken geleid door het Nederlandse bedrijf Docdata.

eBay

Een eBay-winkel opzetten. Het opzetten van een eBay-winkel heeft veel voordelen, vooral als u een online verkoper bent met een groot aantal artikelen in uw inventaris.