Webshop of website laten maken

Ondernemers dat een website laten maken stijgt met de dag. Dit is ook geen rare transitie: een webwinkel is goedkoop in het onderhoud en u bespaart kosten aan personeel. 

Een wordpress website laten maken Kosten? Makkelijk voor €349

We ontwikkelen nieuwe, gebruiksvriendelijke, mobiel vriendelijke en zoekmachine vriendelijke webshops en websites maken voor uw bedrijf.


De website word geprogrammeerd in WordPress, Drupal of Joomla. Systemen die het gemakkelijk maken om uw inhoud of producten te beheren.

Te vinden in Google

Daarnaast zal je website ook goed te vinden zijn in Google. Elk design wordt standaard gebouwd voor SEO. Zo zal je goed bereikbaar zijn voor je doelgroep. Tegenwoordig wordt de meeste informatie ingewonnen via het internet. Tijdens dat we je website ontwikkelen, wordt het design vanuit verschillende kanten belicht zodat we geen details missen. Wij maken de webshop inclusief alle functies die bij een webshop uit 2020 horen zoals voorraadbeheer, iDeal betalingsmogelijkheid, onbeperkt aantal producten.

Website laten Maken en Design

Als je zelf geen designer bent, kun je er beter niet aan beginnen om zelf een webshop design te ontwerpen. Er is namelijk veel waar je aan moet denken, o.a. de gebruiksvriendelijkheid van de webshop en het creëren van de juiste uitstraling om je doelgroep aan te spreken. Bezoekers pikken namelijk snel op wanneer ze te maken hebben met een ‘geknutseld’ webshop design. Dit resulteert in minder vertrouwen in de webshop en daardoor minder verkoop.

Wil je ons jouw webshop laten maken?

je kan ook jouw webshop zelf beheren. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts per mail, telefoon of chat! Alle webshops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk.


Gemakkelijk in vier stappen :

Onderzoek controleren van de inhoud, inhoudelijke informatie evenals concurrentievergelijking

Schema – conceptontwikkeling en CMS systeemkeuze

Realisatie – programmeren en aanpassen

Lancering

Voordelen:

  • Géén maandelijkse kosten
  • Gratis advies
  • Gratis service, nadat u online bent
  • eenvoudige bezoekersanalyses

U kunt een offerte aanvragen en inzichtelijk krijgen wat het kost om uw webshop te laten maken neem contact met ons op voor meer informatie, altijd hier voor jou.