Reclame

Social media reclame limburg

Reclame maakt onderdeel uit van een goede marketingstrategie. Hiermee bereikt u op een effectieve manier de doelgroep. Zo weet de doelgroep dat u bestaat (aanwezig bent) en wat u te bieden heeft. Maar ook wat uw product of dienst onderscheidt van anderen. Dankzij reclame werkt u ook aan naamsbekendheid. Herhaling werkt, dat is al jaren zo. AIO Marketing is uw partner in reclame maken.

Reclamecampagne en brandingcampagne

We kijken altijd naar uw doelstelling. Is dit het verkopen van een product of dienst of gaat u voor naamsbekendheid of merkbekendheid?

Maak onderscheid tussen een reclamecampagne en brandingcampagne. Met een reclamecampagne beïnvloedt u het consumentengedrag (of in geval van B2B: het ondernemersgedrag). Het uiteindelijke doel is het verhogen van de verkoopcijfers.

Steeds vaker wordt ingezet op een brandingcampagne. Dit is het bekendmaken van uw bedrijfsnaam of merknaam. Denk hierbij aan de jaarlijkse Coca-Cola kerstreclame, waarbij het puur om naamsbekendheid gaat. AIO Marketing stelt een duidelijk plan op.

Reclame maken: het concept

Zichtbaar zijn en blijven, dat is de kracht achter reclame. Herhaling blijft belangrijk maar alleen wanneer het budget dit toelaat. Samen bekijken we hoe we uw budget zo goed mogelijk in kunnen zetten. Dit start met het opstellen van een concept. Dit is het plan hoe, wanneer en waar we reclame gaan maken. Of op welke manier we de brandingcampagne opstellen.

Mediakeuze

Reclame maken kan via verschillende kanalen. Vroeger was die keuze beperkt: televisie, radio of krant. Met de komst van het internet is er veel meer mogelijk. Denk aan reclame via zoekmachines (SEA), social media, websites maar ook via influencers.

Naast online adverteren of reclame maken blijft offline reclame ook aanwezig. Gaat u voor een media-uiting via verschillende mediakanalen? Dit noemen we crossmedia.

We bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot reclame maken. Bekijk ons complete dienstenaanbod of vraag naar de mogelijkheden

De werking van reclame

Bent u niet bekend met (online) reclame maken? Het doel van reclame is een gedragsverandering bij de ontvanger te bewerkstelligen en aan te zetten tot actie. Bij het opzetten van een reclamecampagne of brandingcampagne richten we ons op de aandacht trekken. Online adverteren of reclame maken is niet makkelijk. De concurrentie is groot, gelukkig weten we hier goed mee om te gaan. We zorgen ervoor dat uw reclamemateriaal écht opvalt.

Pas wanneer de ontvanger de aandacht heeft is het zaak om deze zo snel mogelijk de voordelen van uw merk, product of dienst in te laten zien. Dit doen we door in te spelen op een behoefte of probleem. Maar ook door verlangen op te wekken. Alles bij elkaar realiseren we een effectieve reclamecampagne of brandingcampagne.

De kosten van online adverteren

Online reclame maken is voordeliger en vaak effectiever. Door goed met targets te werken bereiken we de juiste doelgroep. Dit doen we tegen zo laag mogelijke kosten. Een en ander is afhankelijk van de grootte van de campagne, concurrentie op zoekwoorden maar ook de branche of niche waarin u werkzaam bent.

Informeer gerust naar onze werkzaamheden en de tarieven. We staan u graag te woord, ook wanneer u nog vragen heeft.

Neem voor meer details contact met ons op