Grafisch ontwerp

Online én offline zichtbaar zijn en blijven, het is een van de belangrijkste aandachtspunten voor bedrijven en webmasters. De visuele identiteit van uw organisatie zorgt voor herkenningspunten. Denk hierbij aan een logo, huisstijl of het design van de website. Maar ook het gebruik van lettertype, kleuren of afbeeldingen. AIO marketing werkt aan de presentatie en vormgeving van uw bedrijf.

Het belang van logo, huisstijl en nog veel meer

Een in het oog springend logo doet het altijd goed. Hiermee maakt u een eerste indruk aan bouwt u geloofwaardigheid op. Bovendien werkt een logo als merkherinnering. Dit geldt ook voor de huisstijl. Een sterke huisstijl trekt klanten aan die écht bij u passen.

Grafisch ontwerp houdt nog veel meer in. Briefpapier en enveloppen, iets dat regelmatig onder de ogen van uw klanten, opdrachtgevers of leveranciers komt. Ook visitekaartjes zijn onmisbaar. De ouderwetse fysieke visitekaartjes heeft u altijd bij u, praktisch om tijdens een (zakelijke) bespreking mee te geven.

Denk bij grafisch ontwerp ook aan het ontwerpen van flyers, folders, brochures en andere bedrukkingen.

Grafisch ontwerp en webdesign

Nagenoeg elk bedrijf heeft er een: ‘n website. Als moderne onderneming ontkomt u hier niet aan. De tijd dat consumenten of klanten de Gouden Gids inkeken ligt ver achter ons. Alles wordt op het internet opgezocht. Juist daarom is het belangrijk dat u als bedrijf online zichtbaar bent.

Een website is zo ontworpen, maar wist u dat deze uw huisstijl en logo moeten dragen? Dit zorgt er namelijk voor dat u altijd herkenbaar blijft. Hiermee onderscheidt u zich ook nog eens van andere (bedrijfs)websites. Samen bepalen we de huisstijluitingen, kleurgebruik, lettertype, indeling en media op de website. Grafisch ontwerp en webdesign gaan hand in hand.

Waarom een logo belangrijk is

Een goed gekozen logo roept een positieve herinnering aan een bedrijfsnaam of merk op. Namen worden vaak vergeten maar beelden blijven beter hangen. We zijn nu eenmaal visueel ingesteld. Een logo is belangrijk om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Hiermee laat u zien waarom uw bedrijf of merk uniek is.

Bedenk ook dat klanten of opdrachtgevers als eerste op zoek gaan naar een logo. Dit moet dan ook prominent op de website, visitekaartjes, briefpapier en eventuele folders aanwezig zijn. Eigenlijk is een logo het podium van uw bedrijf of merk.

Onderzoek bij de concurrenten

Wilt u een logo laten ontwerpen? Een logo is een identificatiepunt en bedoelt om mensen aan uw bedrijf te binden. Inmiddels zijn er miljoenen logo’s ontworpen. De kans dat u voor een logo kiest dat ergens al bestaat is vrij groot. Daarom kijkt u niet alleen naar wat uw eigen wensen zijn maar ook welke logo’s de concurrenten gebruiken.

Grafisch ontwerper inschakelen

AIO Marketing is expert op het gebied van grafisch ontwerp. Denkt u erover om een grafisch ontwerper in te schakelen? Dit is geschikt voor bestaande én nieuwe ondernemingen/merken. U heeft maar één kans tot het maken van een onvergetelijke eerste indruk. Om dit te realiseren denken we actief met u mee.

Kosten grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerper is een waardevolle investering. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een logo en huisstijl in combinatie met webdesign, visitekaartjes en eventueel printmedia écht werkt. Ook wanneer u geen ervaring heeft met grafisch ontwerp zijn we u graag van dienst.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven. Heeft u nog vragen? Stel deze gerust, we zijn er voor u en uw onderneming.